Se traileren til Steven Soderberghs klaustrofobiske iPhone-mareridt i ’Unsane’-trailer med Claire Foy

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steven Soderbergh er ligesom alle andre småbesat af sin smartphone. Forskellen er bare, at den filmiske altmuligmand bag ’Oceans’-filmene, ’The Knick’ og ’Logan Lucky’ ønsker at udvikle det audiovisuelle medie med hver snap. Soderberghs HBO Nordic-aktuelle serie ’Mosaic’ blev i USA først udsendt som interaktiv app-fortælling, og nu kommer horrorfilmen ’Unsane’, som den hyperaktive instruktør i et snuptag skød på sin iPhone sidste år.

’The Crown’-stjernen Claire Foy ses i hovedrollen som en ung kvinde, der modvilligt havner på et psykiatrisk hospital og skal tackle sin største frygt, samtidig med at hun bliver tvivl, om det overhovedet er virkeligt eller hendes eget sansebedrag. Den upolerede lo-fi æstetik fra iPhone-kameraet med fremmedgørende kameraindstillinger og en klaustrofobisk indramning er kun med til at styrke trailerens ubehagelige paranoia-stemning.

Juno Temple (‘Wonder Wheel’), Joshua Leonard (‘Togetherness’), Amy Irving (‘Traffic’) og det tidligere ‘SNL’-medlem Jay Pharoah er også at finde på rollelisten i filmen, som Soderbergh har sagt, er »designet til at være en meget følelsesmæssig op-i-dit-ansigt oplevelse«.

Hvorvidt Soderbergh er i stand til at få et lige så spændende resultat ud af sine iPhone-anstrengelser, som ‘The Florida Project’-instruktøren Sean Baker gjorde med ‘Tangerine’ for nogle år siden, kan man få svar på, når ‘Unsane’ har amerikansk premiere den 23. marts. En dansk biografpremiere er endnu ikke i sigte.

Læs også: ’Mosaic’: Vi får kun resterne af Soderberghs banebrydende tv-eksperiment

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af