Amy Schumer er body positive i første trailer til ’I Feel Pretty’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Schumer har længe været en rollemodel for kropspositivitet, og det er også temaet for den kommende film ’I Feel Pretty’, som hun spiller hovedrollen i. Nu er første trailer kommet.

I filmen har Renee Barrett, spillet af Schumer, indset, at det har betydning for succes i kærligheds- og karrierelivet, hvordan man ser ud, og hun frustreres over ikke at have en spinkel modelkrop. Da hun til crossfit slår hovedet, ser hun lige pludselig sig selv i et nyt lys, på trods af at hendes fysiske ydre ikke har ændret sig. Hun tror simpelthen, at hun er blevet tryllet ’smuk’.

Dette ændrer hendes adfærd markant. Med den nyfundne selvsikkerhed stiger hun pludselig i graderne på sin arbejdsplads, og hun får også en sød kæreste. Men hun bliver måske også lidt for selvsikker. På et tidspunkt ophører hovedskadens effekt, og hun må genoverveje sine skønhedsidealer.

Filmen er instrueret og skrevet af Abby Kohn og Marc Silverstein, som tidligere har lavet ’Never Been Kissed’ og ’Single i New York’. På rollelisten ses blandt andre Michelle Williams og Emily Ratajkowski.

’I Feel Pretty’ får premiere 26. juli.

Læs også: Amy Schumer fortæller, at hun er »blevet direkte voldtaget« og kommenterer Aziz Ansari-anklage

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af