Facebook annoncerer ny originalserie med Elizabeth Olsen i front

Facebook annoncerer ny originalserie med Elizabeth Olsen i front
Elizabeth Olsen i 'Wind River'.

Netflix er lige nu øverst i streaming-hierarkiet, når det kommer til egenproduceret indhold, men alskens streamingtjenester ånder dem i nakken. De to mediegiganter Apple og Facebook begyndte sidste år at investere massivt i originalt indhold, og Facebook har blandt andet tilegnet sig distributionsrettighederne til den kommende engelsksprogede ’Skam’-adaption.

Nu annoncerer den sociale platform et nyt projekt til deres Facebook Watch-tjeneste. Her er tale om en endnu unavngiven webserie instrueret af James Ponsoldt, der senest har lavet ’The Spectacular Now’, ’The End of the Tour’ og ’The Circle’. Den relativt uprøvede Kit Steinkellner er hovedforfatter på serien.

Den 10 afsnit lange dramedy-serie har desuden hvervet Elizabeth Olsen i hovedrollen. På det seneste har hun ageret Scarlet Witch i ’The Avengers’-universet, og hun havde en hovedrolle i Taylor Sheridans sneklædte krimithriller ’Wind River’. Olsen er også producer på den nye serie.

»Jeg kunne ikke være mere stolt over den gruppe, som vi har sammensat til denne serie«, fortæller Olsen i en pressemeddelelse. »Kits fortælling har stået mig nær i flere år, og jeg kan ikke vente med at dele vores mørke, sjove og komplicerede serie med verden«.

Der er endnu ikke sat en premieredato på projektet.

Læs også: Netflix bør kigge sig nervøst over skulderen – Apple og Facebook ånder dem i nakken

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af