’Parks and Recreation’-holdet beder National Rifle Association om at »fucke af« og »spise lort«

’Parks and Recreation’-holdet beder National Rifle Association om at »fucke af« og »spise lort«
Amy Poehler i 'Parks and Recreation'.

Efter sidste uges tragiske skoleskyderi på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland, Florida, hvor 17 personer mistede livet, er debatten om og kritikken af USA’s våbenpolitik igen blusset op.

National Riffle Association takkede via Twitter organisationens talskvinde Dana Loesch, efter at hun havde deltaget i en CNN-debat med overlevende fra Parkland-skoleskyderiet, og i denne forbindelse tog de et ’Parks and Recreation’-meme i brug:

Det faldt bestemt ikke i god jord hos holdet bag serien. Michael Schur, som skabte serien sammen med Greg Daniels, bad i et tweet NRA om at fjernet opslaget:

»Jeg ville foretrække, at I ikke bruger en GIF fra en serie, jeg har arbejdet på, til at promovere jeres pro-massakre-agenda«, skrev han og tilføjede:

»Amy (Poehler, red.) har ikke Twitter, men hun skrev til mig: ’Vil du ikke tweete til NRA fra mig og fortælle, at jeg sagde ’fuck af’?’«

Nick Offerman og Adam Scott, der i serien spiller henholdsvis Ron Swanson og Ben Wyatt, stødte også til på Twitter. Offerman bedte NRA om at »spise lort«, mens Scott skrev: »Hey NRA, hold jer fucking væk fra Leslie Knope, tak«.

Læs også: Amy Poehler og Seth Meyers bringer elsket format tilbage for at udstille latterlig Trump-demonstration

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af