Chadwick Boseman overrasker ’Black Panther’-fans hos Jimmy Fallon – se video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Black Panther’ har ikke haft meget andet end medvind siden filmens premiere, og de amerikanske kritikere har givet den så fordelagtige karakterer, at den med en metascore på 88 er den bedst anmeldte Marvel-film til dato. Det er dog især filmens fanskare, som har vakt opsigt, og som i sidste uge fik instruktør Ryan Coogler til at takke for modtagelsen i et åbent brev.

Og lovprisningen vil ingen ende tage. Jimmy Fallon havde i forbindelse med onsdagens show inviteret en flok inkarnerede ’Black Panther’-fans til, én ad gangen, at fortælle om den betydning, som filmen har haft for dem.

Twistet var så, at ingen ringere end T’Challa himself – hovedrolleskuespilleren Chadwick Boseman – gemte sig bag et gardin og lyttede til deres rosende ord, hvorefter han sprang frem til stor overraskelse. Ét af de bedste øjeblikke opstår, da en mand fortæller, at han har set filmen to gange i biografen og én gang ulovligt, hvortil en grinende Boseman udbryder: »Wait, you gon’ bootleg my movie?«

Læs også: Kimmel udstiller folks ’Black Panther’-viden – alle tror, Wakanda er et rigtigt land

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af