Det skal du streame i april: ’The Handmaid’s Tale’, ’Westworld’ og ny Al Pacino-film

Få det hurtige overblik over de mest spændende tilføjelser til de danske streamingtjenester i marts, hvor blandt andet to sci-fi-hitserier vender tilbage til HBO Nordic.
Det skal du streame i april: ’The Handmaid’s Tale’, ’Westworld’ og ny Al Pacino-film
Evan Rachel Wood og James Marsden i 'Westworld' sæson 2. (Foto: Entertainment Weekly)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. ’The Handmaid’s Tale’ sæson 2

Bruce Millers dystre, dystopiske ’The Handmaid’s Tale’, der var et af sidste års mest sete serier på HBO, vender snart tilbage med sin ventede anden sæson. At dømme efter de foreløbige teasers fortsætter oprøret med at ulme i Gilead – en klasse- og kønsopdelt, men ikke så fjern udgave af USA. Imens forsøger Elisabeth Moss’ gravide Offred at slippe væk fra det frihedsberøvende styre.

Premiere 26. april på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. ’Westworld’ sæson 2

En anden gennemhypet serie fra HBO Nordic er ’Westworld’, hvis første sæsons afslutning lovede, at vi har en masse dramatik i vente. Androiderne Dolores (Evan Rachel Wood) og Maeve (Thandie Newton) fik med deres nyfundne fulde bevidsthed startet et oprør i Dr. Fords (Anthony Hopkins) moralsk forkastelige forlystelsespark, hvor rige mennesker kunne hore og slå ihjel uden konsekvens – indtil nu.

Premiere 23. april på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. ’The Alienist’

Cary Fukanaga, instruktøren bag ’True Detective’s første sæson, er showrunner på den interessante periode-krimi ’The Alienist. Tyske Daniel Brühl spiller kriminalpsykolog Dr. Lazlo Kreizler, som i 1896 skal forsøge at finde frem til en seriemorders identitet i New York. Han gøres selskab af journalist John Moore, spillet af Luke Evans, og politisekretær Sara Howard, spillet af Dakota Fanning. Desuden medvirker danske Nicolas Bro i tre af sæsonens 10 afsnit.

Premiere 19. april på Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. ’Rise’

Josh Radnor, kendt som Ted Mosby i ’How I Met Your Mother’, har hovedrollen i den kommende musical-dramaserie ’Rise’. Her spiller han den passionerede high school-dramalærer Lou Mazuchelli, hvis iver vil ændre syv elevers tilværelse markant. Serien er skabt af Jason Katims, som blandt andet har stået bag ’Parenthood’, ’Friday Night Lights’ og ’The Path’.

Premiere 2. april på C More

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. ’Killing Eve’

Sandra Oh og Jodie Comer spiller hovedrollerne i miniserien ’Killing Eve’. En ung psykopat (Comer) springer ud som lejemorder under navnet Villanelle, og den nye profession falder lige i hendes smag. I en katten-efter-musen-fortælling har hun dog fået CIA-officeren Eve Polastri (Oh) på nakken. Under den vilde jagt, bliver de to kvinder mere og mere fascinerede af hinanden.

Premiere 9. april på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. ’Marvel’s Agent Carter’

Christopher Markus og Stephen McFeely har været manuskriptforfattere på de tre Captain America-film i Marvel Cinematic Universe, og de står også bag spinoff-serien ’Agent Carter’, som nu kommer til Danmark.

ABC-serien har Peggy Carter, som var kæreste med den sympatiske kaptajn inden hans nedfrysning, i hovedrollen. Vi følger således hendes fortrolige arbejde for SSR og Howard Stark i Tyskland i 1946, som skal balanceres med hendes nye liv som single-kvinde.

Premiere 15. april på Viaplay.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. ’Paterno’

Al Pacino og instruktør Barry Levinson, der tidligere har arbejdet sammen på ’You Don’t Know Jack’ og ’The Humbling’, genforenes i HBO-filmen ’Paterno’, der bygger på en virkelig sexskandale.

Den 77-årige skuespiller agerer Joe Paterno, som er amerikansk college-fodbolds mest vindende træner nogensinde. I 2011 kom der imidlertid skår i glæden, da hans faste assistenttræner gennem 30 år, Jerry Sandusky, blev arresteret for 52 tilfælde af seksuelle overgreb mod børn. Samtidig kom det frem, at den respekterede Paterno muligvis havde kendt til og dækket over sin kollegas krænkelser.

Premiere 8. april på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. ’Happy!’

Det her bliver syret. Syfy-serien ’Happy!’ er baseret på tegneserien af samme navn. Christopher Meloni ses som lejemorder, og tidligere politimand, Nick Sax, hvis eneste mål i tilværelsen indebærer stoffer og vold.

Da han en dag dør og bliver genoplivet af paramedicinere, kan han pludseligt se og tale med en lyseblå enhjørning ved navn Happy, som fortæller, at han er en lille, kidnappet piges fantasiven. Sammen drager de af sted for at redde hende.

Premiere 26. april på Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. ’6 Balloons’

I Netflix’ originalfilm ’6 Balloons’ spiller Dave Franco den tidligere heroinmisbruger Seth. Da hans søster, spillet af Abbi Jacobson, finder ud af, at han har fået et tilbagefald, forsøger hun i løbet af en nat at få ham anbragt på en afvænningsklinik. Den idé er brormand bestemt ikke vild med, og det bliver ikke nemmere af, at hendes to-årige datter er med på slæb. Filmen er skrevet af Marja-Lewis Ryans, der desuden debuterer som instruktør.

Premiere 6. april på Netflix.

Læs også: Netflix’ 6 bedste originalfilm, du ikke må snyde dig selv for – og de 3 værste

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af