Russell Crowe bortauktionerer samlerobjekter efter skilsmisse – blandt andet ’Gladiator’-stridsvogn og dinosaur-kranie

Russell Crowe bortauktionerer samlerobjekter efter skilsmisse  – blandt andet ’Gladiator’-stridsvogn og dinosaur-kranie
Russell Crowe under Cannes Film Festival i 2016. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Efter sin nylige skilsmisse med den australske skuespillerinde Danielle Spencer har Russell Crowe en masse sager, han gerne vil af med. Faktisk sælger han mere end 200 genstande væk til højest bydende.

Auktionen afholdes af Sotheby’s Australia under titlen ’The Art of Divorce’, og har man penge nok, er der en masse obskure samlerobjekter at få fingre i.

Crowe sælger for det første en masse gear fra den lange række film, han har medvirket i. Hvad siger du for eksempel til en life-size replika af en romersk stridsvogn fra ’Gladiator’? Hvis du er heldig, skal du kun slippe små 60.000 kr. for køretøjet. Du kan også få lov at iføre dig den rustning, som Crowe var iført i filmen, hvis du betaler mellem 120.000 og 180.000 kr.

En af auktionens mest obskure objekter er muligvis et dinosaur-kranie, som han tilmed selv købte af Leonardo DiCaprio tilbage i 2008, efter at de blev venner under optagelserne til ’Body of Lies’. Det 65 millioner år gamle kranie har tilhørt en mosasaur, som var havlevende, slangelignende øgler. Den estimerede pris ligger et sted mellem 210.000 og 240.000 kr.

Auktionen starter 7. april, der både er Crowes fødselsdag og årsdagen for det forliste ægteskab.

Læs også: Russell Crowe og Matt Damon lagde eftersigende låg på artikel om Harvey Weinstein i 2004

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af