Se første billeder fra Nicolas Winding Refns kommende Amazon-serie

Se første billeder fra Nicolas Winding Refns kommende Amazon-serie
John Hawkes i 'Too Old to Die Young'.

Danske Nicolas Winding Refn har ikke været bleg for at tease og fortælle om sin kommende Amazon-serie ’Too Old to Die Young’ på sociale medier, men nu bringer Indiewire de første egentlige billeder fra serien, der følger personer i Los Angeles’ kriminelle underverden og deres eksistentielle rejser.

De tre billeder viser Miles Teller, John Hawkes og Jena Malone, som også havde en birolle i Winding Refns modesplatter ’The Neon Demon’, i sol- og palmeprydede Los Angeles-omgivelser. Udover dem medvirker også Billy Baldwin, Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun, Callie Hernandez og Christina Rodlo.

I forbindelse med offentliggørelsen af billederne var Winding Refn selvfølgelig også klar på at filosofere over fjernsynets eksistensgrundlag:

»Tv er så dødt, som det kan være«, sagde han til Indiewire. »Idéen om dét tv, som du og jeg voksede op med, eksisterer ikke længere, og det er en digital kanal ligesom film. Det er adgang ind til noget. Det er adgangen ind i en kunstig verden. Virkeligheden er, at hverken tv eller film virkelig eksisterer længere«.

Det afholder altså ikke instruktøren fra at lave sin egen auteur-serie, som kommer på Amazon i løbet af 2019. I mellemtiden kan man glæde sig til, at instruktørens egen, nøje kuraterede streamingtjeneste lanceres.

Jena Malone i ‘Too Old to Die Young’.
Miles Teller i ‘Too Old to Die Young’.

Læs også: Indie-instruktør Alex Ross Perry forsvarer ’The Neon Demon’ – kalder distribution af artfilm i USA forfejlet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af