Se traileren til Bo Burnhams Sundance-hit ’Eighth Grade’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det amerikanske produktions- og distributionsselskab A24 har siden ’Spring Breakers’ fra 2013 stået bag det ene indiehit efter det andet. Sidste år gav de os blandt andet perler som ’Lady Bird’, ’The Florida Project’ og ’Good Time’. På dette års Sundance blev deres kommende ’Eighth Grade’ også en stor publikumsfavorit.

Coming of age-fortællingen er komiker, sanger og skuespiller Bo Burnhams instruktørdebut og handler om 13-årige Kayla, der forsøger at komme gennem sin sidste uge i 8. klasse, så hun kan starte i highschool. På sin YouTube-vlog er hun selvsikker og udadvendt, mens hun blandt sine skolekammerater er usikker og akavet – især hvis de er af det modsatte køn.

Filmens første trailer giver indtryk af en hjertevarm og komisk fortælling, der desuden sætter fokus på unges forhold til sociale medier. ’Eighth Grade’ får amerikansk premiere til juli, mens det endnu er usikkert, om den kommer til de danske biografer. De amerikanske anmeldere er ellers begejstrede, og flere betegner den som et af årets højdepunkter i indieland.

Læs også: Hollywoods potentielle redning kommer fra en helt uventet kant

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af