Shia LaBeouf skal spille sin egen far i den kommende biopic ‘Honey Boy’

Shia LaBeouf er en af tidens mest fascinerende skikkelser, som er gået fra børneskuespiller og Steven Spielberg-protegé til performancekunstner, provokatør og modvillig Hollywoodstjerne. Alt det kan man snart få et mere nært indblik i, når skuespillerens unge år bliver omdrejningspunkt i en biopic, der har fået titlen ‘Honey Boy’ – LaBeoufs fars kaldenavn til sin søn.

Filmen kommer til at foregå omkring tiden, hvor LaBeouf medvirkede i tv-serien ‘Even Stevens’ på Disney Channel, og ifølge en synopsis vil ‘Honey Boy’ fokusere på det pressede, men kærlige forhold mellem LaBeouf og hans alkohol- og heroinmisbrugende far.

Faderskikkelsen skal LaBeouf selv portrættere, mens det unge stortalent Lucas Hedges, der sidste år var nomineret til en Oscar for sin rolle i ‘Manchester By The Same’, og som snart kan ses i ‘Lady Bird’, skal spille den yngre udgave af LaBeouf anno ‘Even Stevens’.

Filmen bliver instrueret af Alma Har’el, mens LaBeouf selv har skrevet det personlige manuskript under aliaset Otis Lort.

Læs også: 10 højdepunkter fra Shia LaBeoufs store Esquire-interview: Om at sove med en pistol, morens voldtægt, desperation og undergang

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af