Se Adam Sandler, Al Pacino og cremen af 90’erne til audition på ‘Jurassic Park’ i ‘SNL’-sketch

Se Adam Sandler, Al Pacino og cremen af 90’erne til audition på ‘Jurassic Park’ i ‘SNL’-sketch
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bill Hader var i weekenden tilbage på sin gamle arbejdsplads ’Saturday Night Live’ i anledning af sin kommende HBO-serie ’Barry’. Værtsrollen bød blandt andet på et herligt comeback til Haders ikoniske otherworldly newyorkerkorrespondent Stefon, hvor komikeren med random henvisninger til Denzel Washington-filmen ’Roman J. Israel, Esq.’ var på nippet til at flække sammen af grin under hele sin optræden (se herunder).

Man kunne også opleve Bill Hader fremvise sit mesterskab i imitationens kunst, da han sammen med resten af holdet gav den som en perlerække af 90’ernes største stjerner, der angiveligt skulle have været til audition på Steven Spielbergs dino-klassiker ‘Jurassic Park’.

Bill Haders dybe røst kommer til sin ret som Alan Alda og Al Pacino, mens Kate McKinnon er spot on som 90’er-udgaven af Ellen DeGeneres og Jodie Foster anno ‘Silence of the Lambs’, og Pete Davidson får mulighed for at give sit bud på en Adam Sandler med lige del babysnak og raserianfald.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Se årets Oscar-vindere og -tabere gå i selvsving i ‘SNL’s ‘Family Feud’-sketch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af