Bizar ’Rick and Morty’-kortfilm lanceret i anledning af 1. april – se den her

Dan Harmon og Justin Roilands animerede sci-fi-serie ’Rick and Morty’ har begejstret alt og alle, og vi har selv kåret den som den bedste komedieserie på Netflix lige nu. Derfor venter de fleste også i spænding på, at serien officielt bliver forlænget med en fjerde sæson. Af samme grund behagede det mange, da Adult Swim i søndags tilsyneladende gav sæson 4 en brat premiere med afsnittet ’Bushworld Adventures’.

Der var imidlertid tale om en aprilsnar, og det nye ’afsnit’, skrevet og instrueret af Michael Cusack, er markant anderledes end tidligere i serien.

Som titlen antyder, er handlingen sat i en alternativ australsk udgave af ’Rick and Morty’-universet, og animationsstilen er betydeligt mere grovkornet og ujævn. Samtidig er Ricks undertrykkelse af sit barnebarn blevet decideret ubehagelig at overvære.

Se ’Bushworld Adventures’ herover.

Læs også: Rick og Morty pløkker aliens i Run the Jewels’ nye musikvideo

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af