Rick og Morty pløkker aliens i Run the Jewels’ nye musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er stadigvæk alt for lang tid til den næste ’Rick and Morty’-sæson, men mens man venter på flere af Dan Harmons genialiteter, kan man se den nye Run the Jewels-musikvideo, hvor den følelseskolde bedstefar og det ustabile barnebarn har hovedrollerne.

I hiphopduoens video til ‘Oh Mama’ fra ‘Run the Jewels 3’-albummet agerer Rick og Morty ’Men in Black’-lignende agenter, der massedræber gangster-rumvæsener for at få fingrene i en eftertragtet metalkuffert, hvis skinnende indhold også vækker mindelser om ‘Pulp Fiction’.

Musikvideoen blev præsenteret af Cartoon Networks amerikanske voksenkanal Adult Swim, som i den anledning annoncerede sin første festival. Adult Swim Festival kommer til at foregå 6. til 7. oktober i Los Angeles, og Run the Jewels er hovednavnet.

’Rick and Morty’ sæson 4 får premiere engang i 2019.

Læs også: ‘Hot Streets’ kan være det nye ‘Rick and Morty’ – se traileren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af