’Call Me By Your Name’-instruktørs nye gyser sendte Dakota Johnson i terapi

’Call Me By Your Name’-instruktørs nye gyser sendte Dakota Johnson i terapi
Dakota Johnson i sit tidligere samarbejde med Luca Guadagnino, 'A Bigger Splash'.

»Hver film, jeg laver, er et kig ind i mine teenagedrømme, og ’Suspiria’ er den mest bemærkelsesværdigt præcise, megalomane teenagedrøm, jeg kunne have drømt«, udtalte italienske Luca Guadagnino tilbage i december om sit kommende remake af Dario Agentos mesterlige horrorfilm ’Suspiria’ fra 1977.

’Call Me By Your Name’-instruktørens teenagedrøm har tilsyneladende ikke altid været lige behagelig at skyde. For i et interview med Elle fortæller hovedrolleindehaver Dakota Johnson om hårde optagedage, der »fuckede mig så meget op, at jeg blev nødt til at gå i terapi«.

»Vi var på et forladt hotel på toppen af et bjerg«, fortalte skuespillerinden, der tidligere har arbejdet sammen med Guadagnino på ’A Bigger Splash’. »Der var 30 telefonmaster på taget, så der pulserede elektricitet gennem bygningen, og alle gav hinanden stød. Der var skidekoldt og tørt«.

’Suspiria’ følger ballerinaen Susie Bannion (Johnson), som starter på en prestigefuld tysk danseskole, som hun finder ud af gemmer på mørke hemmeligheder bag sin facade.

Udover Johnson medvirker blandt andre Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, Mia Goth og Jessica Harper, som spillede hovedrollen i den oprindelige film. Amazon står for distributionen og har endnu ikke annonceret en premieredato.

Læs også: Bør man virkelig røre ved et af de største gysermesterværker i historien?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af