Dwayne ’The Rock’ Johnson åbner op om depression: »Jeg græd konstant«

Dwayne ’The Rock’ Johnson åbner op om depression: »Jeg græd konstant«
Dwayne 'The Rock' Johnson i 2014. (Foto: Robyn Beck/Getty Images)

Den tidligere wrestler Dwayne ’The Rock’ Johnson er kendt for sit muskuløse ydre, men på de sociale medier har han vist, at selv de største muskelmænd også kan være følsomme.

Tilbage i februar postede han et billede fra optagelserne til ’Ballers’-serien på Instagram, hvor hans karakter besøger sin brors gravsted, efter at broren har taget sit eget liv. I den forbindelse fortalte skuespilleren om sin egen mors selvmordsforsøg, da han var 15 år.

»Hun hoppede ud af bilen på Insterstate 65 i Nashville og gik imod modkørende trafik. Store maskiner og biler drejede udenom for ikke at ramme hende. Jeg greb fat i hende og trak hende tilbage ud i vejkanten«, lød billedteksten, som samtidig satte ’Ballers’-scenen i et større perspektiv:

»Det var en lortescene at skyde – jeg kunne ikke lide det – men den mindede mig om, at vi altid må gøre vores bedste for at være opmærksomme, når folk lider. Hjælp dem genngem det, få dem til at tale om kampen og mind dem om, at de ikke er alene. Vi var heldige den dag, da jeg var 15, og sådan er det ikke altid«.

I weekenden udtalte The Rock ydermere til The Express, at morens selvmordsforsøg efterfølgende gav ham depression:

»Jeg var fortvivlet og deprimeret«, sagde han. »Jeg nåede til et punkt, hvor jeg ikke havde lyst til at lave noget eller tage nogen steder hen. Jeg græd konstant«.

Instagram-opslaget har sidenhen fået mere end halvanden million likes, og The Rock takkede i går for den store støtte på Twitter:

»Tak. Vi går alle gennem det samme pløre/lort og depression diskriminerer aldrig«, skrev han. »Det tog mig lang tid at forstå det, men nøglen er ikke at være bange for at åbne op. Specielt os fyre har en tendens til at holde det inde. Du er ikke alene«.

Dwayne ’The Rock’ Johnson er snart biografaktuel med ’Rampage Out of Control’, som får premiere 12. april.

Læs også: Se Roland Møller over for Dwayne ’The Rock’ Johnson i første trailer til ’Skyscraper’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af