Jared Leto går i Shia LaBeoufs fodspor – »muligvis hopper jeg på et æsel i Grand Canyon«

Jared Leto går i Shia LaBeoufs fodspor – »muligvis hopper jeg på et æsel i Grand Canyon«
Jared Leto i forbindelse med premieren på 'Suicide Squad'. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

For to år siden søsatte den hyppigt omdiskuterede skuespiller og performancekunstner Shia LaBeouf et landsomspændende projekt, hvor han blaffede sig vej gennem USA ved hjælp af sin Twitter-konto og hashtagget #TakeMeAnywhere.

Nu vil den næsten lige så omdiskuterede skuespiller og sanger Jared Leto, der senest var at finde i danske Martin Zandvliets skuffende Netflix-film ’The Outsider’, gøre LaBeouf kunsten efter, men tilsyneladende på mindre digital manér. Tomleturen sker i anledning af 30 Seconds to Mars’ nye album ’America’, hvor Leto for femte gang agerer forsanger.

»Jeg vil blaffe gennem landet, fra New York til Los Angeles«, fortalte han under sig besøg i morgenradioprogrammet ’On Air with Ryan Seacrest’. »Muligvis hopper jeg på et æsel i Grand Canyon eller tager en luftballon. Jeg har udstyret«.

I radioprogrammet fortalte han, at han blaffede meget som barn og derigennem har lært at tage visse forholdsregler:

»Du ved, hvis du får det blik, 1000-meter-blikket, uden der blinkes, skal du nok bare holde dig væk«, forklarede Leto.

»Men man møder en masse interessante mennesker og en masse virkeligt venlige folk. Du ser en masse ting, som er meget anderledes, end hvad du måske regnede med på grund af de ting, vi hører i nyhederne. Du ser en masse mennesker, som trives sammen. Du ser en masse skønhed og inspiration«.

’America’ får premiere i morgen.

Læs også: Hadet mod Jared Leto er gået over gevind

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af