Jim Carrey er tilbage i seriøs rolle i ny trailer til ‘Dark Crimes’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nok er han bedst kendt og elsket for sit komiske talent, men Jim Carrey har som bekendt også en seriøs side, der er bliver dyrket på ny i Alexandros Avranas drama ‘Dark Crimes’. Dette får vi en fristende forsmag på i dagens nye trailer fra filmen.

Filmen er baseret på en sand historie, der følger den kuriøse efterforskning af mordet på en businessmand i New York. Carrey spiller detektiven, der skal efterforske sagen, der, som filmtitlen så fint indikerer, viser sig at være en langt mere dyster og kompliceret affære end som så.

Rollelisten inkluderer desuden Charlotte Gainsbourgh og Marton Csokas. Filmen fik oprindeligt premiere på Warsaw Film Festival i 2016 under titlen ‘True Crimes’, men først i næste måned ruller den over de amerikanske lærreder med den nye titel, ‘Dark Crimes’. Hvorvidt den rammer de danske ditto, vides endnu ikke.

Detektivrollen er Carreys første hovedrolle siden 2014-komedien ‘Dumb and Dumber To’. Siden da har vi mødt en ny side af ham i Netflix-dokumentaren ‘Jim and Andy: The Great Beyond’, samt oplevet ham i den mindeværdige birolle som stum, forhutlet eneboer i ‘The Bad Batch’.

Læs også: Jim Carrey hitter med Trump-kritisk kunst på Twitter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af