Martin Freeman har zombievirus i blodet og baby på ryggen i trailer til Netflix-filmen ‘Cargo’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den lille upåagtede brite Martin Freeman har taget kampen op mod drager i ’Hobbitten’-trilogien, overkommet Sherlock Holmes’ sociale handikap og plaffet vibraniumfyldte fly ned i ’Black Panther’. Alligevel bekymrer man sig for, om han mon – med baby på ryggen – kan klare sig igennem en zombieapokalypse.

Svaret får man i den kommende Netflix-film ’Cargo’, hvor Freeman spiller en far, der har 48 timer til at finde en ny forsørger til sit spædbarn, inden han selv forvandler sig til en blodtørstig zombie som resultat af en altspredende virus. Missionen bliver ikke lettere af, at han befinder sig  i det åbne sydaustralske landsskab, hvor kun få overlevende er tilbage.

Ben Howling og Yolanda Ramke spillefilmdebuterer som instruktører med den intenst stemningsfyldte ’Cargo’, der er et væsentligt udvidet remake af deres kortfilm af samme navn fra 2013.

‘Cargo’ lander på Netflix den 18. maj.

Læs også: Det skal du streame i april: ’The Handmaid’s Tale’, ’Westworld’ og ny Al Pacino-film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af