Michael Kelly taler ud om Spaceys ‘House of Cards’-exit for første gang

Michael Kelly taler ud om Spaceys ‘House of Cards’-exit for første gang
Michael Kelly i 'House of Cards'.

Optagelserne til Netflix-serien ‘House of Cards’s sjette og sidste sæson er i gang, og som bekendt bliver det efter adskillige #Metoo-anklager uden Kevin Spacey i hovedrollen som Frank Underwood.

En af karakterne, der dog fortsætter ufortrødent, er Michael Kelly i rollen som Doug Stamper. Men at vende tilbage til filmoptagelserne uden Spacey, som han har spillet overfor i fem sæsoner, har ikke været let. Således lyder det fra Kelly i et nyt interview med Variety, hvor han for første gang udtaler sig om Spaceys exit fra serien.

Kelly udtaler, at han hverken har hørt fra eller talt med Spacey, siden anklagerne rullede ind. Han siger endvidere, at det er en hård, hjerteskærende omvæltning, han stadig bearbejder. I forhold til seriens kommende sjette sæson, er han dog lettet over, at Robin Wright i rollen som Claire Underwood indtog præsidentrollen i slutningen af femte sæson, før Spacey røg på anklagebænken, så serien trods alt kan fortsætte lidt mere organisk.

‘House of Cards’s sjette sæson får premiere på Netflix i efteråret 2018.

Læs et uddrag af citaterne, der omhandler Kevin Spacey, fra Michael Kellys interview med Variety, herunder.

Om at vende tilbage til filmoptagelserne uden Spacey
»Det er sådan en blandet mængde følelser, fordi jeg var sammen med den mand hver eneste dag. At gå tilbage til de samme scener, de samme set… at gå tilbage til de set og pludselig være sammen med helt andre folk, det var en underlig følelse. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal beskrive det. Der er selvfølgelig en million følelser, som jeg gennemgik, som jeg bearbejdede gennem det hele. Jeg vil ikke tale for meget om det, fordi det var hjerteskærende på så mange måder«.

Om anklagerne mod Spacey
»Alt, jeg ved, er, hvad jeg hører, men jeg ved ikke noget. Det er hårdt. Du går fra at tale med én ofte til overhovedet ikke at gøre det, og i hvilken som helst profession, i hvad som helst, omstændighederne til side, alt det, der skete, til side, så er det underligt… Og jeg bearbejder det stadig. Jeg har ikke formuleret nogen holdning, og jeg har ikke udtalt mig offentligt om det. Det er det første, jeg overhovedet sagde. Jeg tror, jeg stadig er ved at gå igennem en masse, bearbejde det hele. Det er hårdt«.

Om sjette sæson
»Thank God, hun var præsident i slutningen af sidste sæson, ellers ville vi have stået i en ret dårlig situation. Men det hele gik op, og Robin er så friggin talentfuld. Jeg vil ikke sige ubesværet, for hun arbejder sin røv i laser, men måden, hun portrætterer sin karakter på, er bare… Du arbejder med hende, og nu har vi to meget sammen, hvor alt før var med Francis (Underwood). Nu er alt med Claire, og det har været virkelig interessant«.

Læs også: Kate Mara taler ud om Kevin Spacey-skandalen: »Det er stadig virkelig chokerende«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af