Kate Mara taler ud om Kevin Spacey-skandalen: »Det er stadig virkelig chokerende«

Kate Mara taler ud om Kevin Spacey-skandalen: »Det er stadig virkelig chokerende«
Kevin Spacey og Kate Mara til Golden Globes i 2015. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I første sæson af Netflix’ ‘House of Cards’ var et af højdepunkterne dynamikken og samspillet mellem Kevin Spaceys Frank Underwood og Kate Mara som den unge, kompromisløse journalist Zoe Barnes, der led en grum skæbne, da Underwood skubbede hende ud foran et tog i første afsnit af sæson to.

Nu kommenterer Mara for første gang på afsløringerne af sin medspiller, der sidste efterår blev fyret fra ‘House of Cards’ grundet anklager om seksuel krænkelse. I et nyt interview med The New York Times fortæller Mara, at »det den dag i dag stadig er virkelig chokerende og ødelæggende hele vejen rundt«, men siger samtidig, at hun havde en fantastisk oplevelse på settet i de 13 afsnittet, hun medvirkede i.

Netflix er i øjeblikket i gang med seriens endegyldigt sidste sæson med Claire Underwood som hovedkarakter, og i den forbindelse fortæller Kate Mara, at hun siden dag ét har ventet på, at Robin Wright ville tage over.

Sæson 6 af ‘House of Cards’ får premiere på Netflix i løbet af efteråret 2018.

Læs også: Se første teaser til den sidste ‘House of Cards’-sæson med Claire i centrum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af