Se første teaser til den sidste ‘House of Cards’-sæson med Claire i centrum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er du én af dem, der stadigvæk trofast følger Netflix’ successerie ‘House of Cards’, har du nok også set frem til at finde ud af, hvordan manuskriptforfatterne mon har tænkt sig at skrive Kevin Spacey ud af fortællingen. Skuespilleren blev som bekendt fuldstændigt fjernet fra projektet (og mange andre projekter), efter at flere anklager om seksuelle krænkelser sidste år kom frem.

Under nattens Oscar-show blev første teaser trailer til den sidste og sjette sæson vist. Vanen tro afslører det korte klip ikke alverden om plottet, andet end at Robin Wrights karakter Claire Underwood forventeligt får den altoverskyggende hovedrolle.

I teaseren suser kameraet således gennem Det Hvide Hus’ gange og ind i Det Ovale Kontor, hvor Claire fra præsidentstolen rejser sig og meget lig sin (eks-)mand adresserer publikum med ordene: »Vi er kun lige begyndt«.

Den afsluttende sæson får premiere engang i efteråret.

Læs også: ‘House of Cards’ og ‘The Wire’-skuespilleren Reg E. Cathey er død

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af