‘House of Cards’- og ‘The Wire’-skuespilleren Reg E. Cathey er død

‘House of Cards’- og ‘The Wire’-skuespilleren Reg E. Cathey er død
Reg E. Cathey som Freddy i 4. sæson af 'House of Cards'.

Den amerikanske skuespiller Reg E. Cathey er død, 59 år gammel. Dødsårsagen er ikke afsløret.

Mange vil sikkert huske ham som Freddy Hayes i ‘House of Cards’, som serverede ribs for Frank Underwood i sin uprætentiøse BBQ-biks i Netflix-seriens første fire sæsoner. I 2015 vandt han en Emmy for sin rolle i ‘House of Cards’.

Herudover havde Cathey en tilbagevendende rolle som Norman Wilson i ‘The Wire’, ligesom han har været med i alt fra Louis C.K.-serien ‘Horace and Pete’ og ‘Inside Amy Schumer’ til film som ‘Se7en’ og ‘Fantastic Four’.

‘The Wire’-skaberen David Simon er en af de mange, der har arbejdet sammen med skuespilleren, der har delt sin sorg på Twitter, ligesom ‘House of Cards’-skaberen Beau Willimon begræder tabet af den afholdte skuespiller.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af