Millie Bobby Brown blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer – som historiens yngste

Millie Bobby Brown blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer – som historiens yngste
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things' sæson 2.

Time Magazines årlige liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer indeholder altid et bredt spektre af politiske og kulturelle aktører. På årets liste, som netop er blevet offentliggjort, er der således blandt statsledere og rigmænd også blevet plads til adskillige store personligheder fra film- og tv-verdenen.

Her stikker den 14-årige ‘Stranger Things’-stjerne Millie Bobby Brown ud som den yngste på listen nogensinde. I en tekst forfattet til anledningen beskriver ‘Breaking Bad’-skuespiller Aaron Paul sit første møde med den dengang 12-årige, men overraskende livskloge, skuespillerinde.

»En vis kvinde talte fra hendes engleansigt«, skriver han. »Det var som at tale med en fremtidig mentor med et perspektiv og en jordbundenhed, som jeg kun kunne drømme om at have i den alder. Eller i nogen som helst alder, hvis jeg skal være ærlig«.

På listen ses flere af de branchekollegaer, der var til stede under årets Oscar-show – blandt andre Kumail Nanjiani, Nicole Kidman, Greta Gerwig, Tiffany Haddish, Gal Gadot, Daniela Vega og Guillermo del Toro. Man kan også finde repræsentanter fra kæmpehittet ‘Black Panther’ i form af instruktør Ryan Coogler og hovedrolleindehaver Chadwick Boseman.

Derudover er de populære talkshow-værter Oprah Winfrey, Jimmy Kimmel og Trevor Noah på den prestigefyldte liste, som kan ses her.

Læs også: Stop med at seksualisere Millie Bobby Brown

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af