Nicolas Cage planlægger at skrinlægge skuespilkarrieren for at blive instruktør

Nicolas Cage planlægger at skrinlægge skuespilkarrieren for at blive instruktør

Nicolas Cage har været en af Hollywoods mest særegne skikkelser siden sin debut i 1982 med roller der tæller alt fra blockbusters og fejlede familiefilm til David Lynch-instrueret arthouse og den Oscar-vindende rolle for ‘Leaving Las Vegas’. Men nu er det måske snart slut med at opleve Cage på det store lærred.

I et nyt interview med The Blast udtaler skuespilleren nemlig, at han planlægger at gå på pension som skuespiller inden for de næste tre-fire år for at hellige sig jobbet som filminstruktør.

»At instruere film er noget, som jeg ser enormt meget frem til i næste fase af min karriere. Lige nu er jeg primært skuespiller, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med de næste tre-fire år, men så vil jeg gerne fokusere på at instruere«, fortæller Nicolas Cage.

Skuespilleren har indtil videre kun en enkelt film på cv’et som instruktør, nemlig krimidramaet ‘Sonny’ fra 2002, der havde James Franco, den afdøde kultskuespiller Harry Dean Stanton og Mena Suvari på rollelisten. Indtil videre har Cage ikke meldt ud, hvilken slags film han drømmer om at instruere i fremtiden.

Først kan han dog opleves på det store lærred under Cannes-festivalen, hvor han har en rolle i Panos Cosmatos horrorfilm ‘Mandy’.

Læs også: Nicolas Cage afslører sin drømmerolle: »Jeg ville være en fantastisk Joker«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af