Nicolas Cage afslører sin drømmerolle: »Jeg ville være en fantastisk Joker«

Nicolas Cage afslører sin drømmerolle: »Jeg ville være en fantastisk Joker«
Nicolas Cage i 'Wild at Heart'.

Sideløbende med at Joaquin Phoenix åbenbart ikke gider snakke med offentligheden om sin hovedrolle i Todd Phillips’ kommende Joker-spinoff, står andre skuespillere klar til at komme med på et afbud.

Først udmeldte Tommy Wiseau, manden bag det fantastiske makværk ’The Room’, at han var frisk på at spille den hysterisk gnæggende klovn, og han fik tilmed lavet et bizart audition-tape i fuld sminke.

Nu er en anden yderliggående skuespiller så kommet på banen. Nicolas Cage fortæller nemlig i et nyt interview med JoBlo, at Joker-rollen ville være som skræddersyet til ham.

»Jeg tror, mine tegneseriedage er… jeg laver andre ting nu. Men jeg tænkte altid, at jeg ville være en fantastisk Joker«, udtalte han. »Det ville være den perfekte rolle for mig. Jeg kunne gå endnu mere over gevind, end jeg nogensinde har gjort før. Og så ville det være sjovt«.

Indtil videre må vi dog ’nøjes’ med Joaquin Phoenix’ version af DC-superskurken. Den Martin Scorsese-producerede ’The Joker’ begynder efter sigende optagelserne i slutningen af 2018.

Nicolas Cage kan desuden opleves i én af sine nyere præstationer i ‘Mom and Dad’, som vises på søndag under Blodig Weekend i Cinemateket.

Læs også: Nicolas Cage vil dræbe sine egne børn i rablende gal trailer til ’Mom and Dad’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af