Joaquin Phoenix har intet hørt om Joker-rollen

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
For et par uger siden kunne vi fortælle, at en Joker-solofilm var under udvikling med ’The Hangover’-instruktøren Todd Phillips bag. Samtidig kom det ud, at ingen ringere end Joaquin Phoenix var udset til at spille den hysterisk gnæggende DC-skurk. Han skulle allerede have takket ja til rollen, mens kontraktforhandlinger stadigvæk var undervejs.

I forbindelse med den nye film ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot’ blev Phoenix i går interviewet af franske Allocine, og her kunne skuespilleren afkræfte dette. Da journalisten spørger ind til den kommende Joker-film, svarer en forvirret Phoenix: »Hvilken film om Jokeren?«

Da journalisten uddyber, siger Phoenix tøvende: »Wow, det lyder fantastisk. Cool«, men afslutter med: »Jeg aner ikke, hvad du snakker om«.

Selvom Joaquin Phoenix stadigvæk meget vel kan være Todd Phillips’ nuværende førstevalg til rollen, tyder det altså ikke på, at han er blev informeret om det endnu. Afvisende synes han dog ikke at være.

Læs også: Handicapforening kritiserer Joaquin Phoenix i kørestol: »Stødende mod handicapsamfundet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af