Ny ‘Solo: A Star Wars Story’-trailer giver mere Donald Glover og flere rappe replikker

Det næste kapitel i Disneys lange række af ’Star Wars’-film har som bekendt haft et noget rodet produktionsforløb, hvor den erfarne Ron Howard måtte tage over for de fyrede ’The Lego Movie’-instruktører Phil Lord og Christopher Miller. Da Howards ekstraoptagelser endte med at blive mere omfattende end først antaget, måtte vi også vente til februar, før vi fik ’Solo: A Star Wars Story’s første teaser at se.

Lord og Miller blev angiveligt fyret fra projektet, fordi de tog filmen i en, ifølge producernes smag, alt for komisk retning, hvilket nogen dog ville mene ikke havde været helt skørt, gavtyven Han Solos karakter taget i betragtning.

At dømme ud fra første egentlige trailer er der dog stadig en god portion skæv og uhøjtidelig dialog i vente, når Alden Ehrenreichs unge Solo eksempelvis opdager, at makkeren Chewbacca er hele 190 år gammel, og overrasket udbryder: »You look great

Traileren giver desuden mere skærm- og taletid til Woody Harrelsons Tobias Beckett og multitalentet Donald Glovers udgave af Lando Calrissian.

’Solo: A Star Wars Story’ får premiere 23. maj – og verdenspremiere ved en stor event under Cannes-festivale en uges tid forinden.

Læs også: Mark Hamill synes, Disney spytter ’Star Wars’-filmene ud for hurtigt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af