Første teaser til ’Solo: A Star Wars Story’ – med Donald Glover, Woody Harrelson og Emilia Clarke

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(Artiklen er opdateret med filmens nye, længere teaser trailer)

Den kommende ’Star Wars’-spinoff har haft en noget rodet produktion. Efter flere kreative uenigheder blev ’The Lego Movie’-duoen Phil Lord og Christopher Miller fyret fra filmen, hvorfor erfarne Ron Howard måtte tager over.

Det er tidligere blevet afsløret, at Howard har lavet mere om på filmen end først antaget, og vi har derfor også måttet vente længe på at få en forsmag på den kommende Han Solo-prequel. Nu er den her så. Til nattens Super Bowl kom første teaser-trailer, der i glimt viser, hvad vi har i vente.

Vi ser blandt andre Woody Harrelson som Tobias Beckett, Emilia Clarke som Qi-Ra og Donald Glover som en ung Landon Calrissian. Derudover figurerer Alden Ehrenreich selvfølgelig som titelfiguren med en brølende Chewbacca ved sin side.

’Solo: A Star Wars Story’ får premiere 23. maj.

Læs også: De 30 mest ventede film i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af