Ron Howards reshoots på ‘Solo’ var mere omfattende end først antaget

Ron Howards reshoots på ‘Solo’ var mere omfattende end først antaget
Billede fra de tidlige optagelser på 'Solo' inden Phil Lord og Chris Miller blev fyret.

Kathleen Kennedy har givet den aktuelle ‘Star Wars: The Last Jedi’-instruktør, Rian Johnson, en nærmest uset grad af kreativ frihed. Ikke nok med at han fik lov til at tage en masse chancer i den aktuelle ‘Star Wars’-film, så er han også blevet hyret til at lede Disneys nye trilogi i en fjern, fjern galakse.

Nogle, der slet ikke fik lov til at eksperimentere, var Phil Lord og Christopher Miller, den kreative duo bag ‘Jump Street’-filmene. De blev fyret fra Han solo-prequelfilmen, fordi de angiveligt gik i en for improviseret humoristisk retning.

I stedet har veteranen Ron Howard taget over, og nu udtaler skuespilleren Paul Bettany, at hans reshoot i sidste ende blev mere omfattende end først antaget.

»Hans iscenesættelsesevne er så fucking fantastisk. Jeg tror, han gik ind og var som en laser, der hurtigt udarbejdede en plan for, hvad der skulle laves om, da han kiggede på optagelserne. Og så, som tingene skred frem, følte alle sig så trygge hos ham. Og de gav ham mere. Han skød meget mere om, end det oprindeligt var planlagt«, fortæller den britiske skuespiller til Total Film.

Der har tidligere hersket tvivl om hvem, der ville løbe med krediteringen som instruktør. Men det lyder til, at Ron Howard har fået lov til at erstatte størstedelen af Lord og Millers arbejde og dermed retmæssigt kan krediteres som filmens ophavsmand.

‘Solo’ får premiere 24. maj.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af