Ny ‘Star Wars’-trilogi i støbeskeen med Rian Johnson ved roret

Ny ‘Star Wars’-trilogi i støbeskeen med Rian Johnson ved roret
Daisy Ridley i 'Star Wars: The Last Jedi'.

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at Disney har lange fremtidsplaner for ‘Star Wars’-franchisen, især ikke efter Kathleen Kennedy i sidste uge nævnte planerne om at udvide universet. Først kom de mange spinoffs, og nu har Disney annonceret en ny trilogi, der skal foregå i ‘Star Wars’-universet, men med et spritnyt karaktergalleri og en original fortælling.

Det er Rian Johnson, der snart er aktuel med ‘Star Wars: The Last Jedi’, som skal lede projektet, og det er en ganske imponerende bedrift for indie-instruktøren bag ‘Brick’ og ‘Looper’. Især når man tænker på de mange instruktører, der er kommet galt afsted efter en tur i vælten med ‘Star Wars’, såsom Colin Trevorrow, Josh Trank og Phil Lord og Christopher Miller.

Samtidig lover det godt for Johnsons første ‘Star Wars’-skæring, der nødvendigvis må have stillet Disney ganske godt tilfreds. ‘Star Wars: The Last Jedi’ kan ses i biograferne fra den 13. december.

Læs også: Lucasfilm planlægger ‘Star Wars’-film til det næste årti

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af