Lucasfilm planlægger ‘Star Wars’-film til det næste årti

Lucasfilm planlægger ‘Star Wars’-film til det næste årti
Daisy Ridley i 'Star Wars: The Last Jedi'

Først var der tre, så var der seks, og snart har vi ni: George Lucas opfandt med sit ’Star Wars’-univers en uendelighedstank af historier. Rumoperaens indtræden i den nutidige franchise-epoke med Disneys opkøb har samtidig medført, at alle ideer bliver  nærstuderet for eventuelt box office-potentiale.

Steven Spielbergs mangeårige producent, Kathleen Kennedy, er som chef for Lucasfilm den altoverskyggende ankerkvinde for produktionen af ’Star Wars’-relaterede film. Hun har holdt gang i maskineriet ved sætte en masse spinoffs i luften til at lande i biografen, når der ikke er nogen kanonfilm om Skywalker-familien på programmet. Der er snart kun én kanonfilm tilbage, men Kennedy er fortrøstningsfuld på universets vegne.

»Vi sidder og taler om de næste ti års ’Star Wars’-historier, og vi ser på, hvor fortællingen kan gå hen. Det handler om fremtidige historier efter episode 9 med de nye karakterer Rey, Poe, Finn og BB-8«, siger Kathleen Kennedy i et promo-interview med ’The Star Wars Show’ og fortsætter:

»Men vi ser også på folk, der er interesserede i at komme til at arbejde inden for ’Star Wars’-universet og tage os til steder, vi ikke har set. Det er lige så spændende, da det er en umådelig stor galakse, langt, langt væk. Mulighederne er endeløse«.

Hvis vi tager én ting af gangen, så har ’Star Wars: The Last Jedi’ premiere 14. december. Alt efter, hvor sande rygterne er om Ron Howards ekstra arbejde på ’Solo: A Star Wars Story’, så skulle filmen kunne ses næste sommer.

Læs også: Ny trailer til ‘Star Wars: The Last Jedi’ peger i nye retninger for galaksen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af