Ron Howards ‘Solo: A Star Wars Story’ bliver helt anderledes end forventet

Ron Howards ‘Solo: A Star Wars Story’ bliver helt anderledes end forventet

Ron Howard blev i starten af året hentet ind for at køre ’Star Wars’-spin off’et om Han Solos unge år sikkert i mål, efter instruktørduoen Phil Lord og og Christopher Miller (’21 Jump Street’) blev fyret.

Rutinerede Howard har lagt et stort arbejde i at betrygge fansene med ikke så få Twitter-posts fra optagelserne. Men instruktøren har også haft en hel del andet at lave på settet, hvis man skal tro de seneste forlydender.

Howard skulle ifølge insiderkilder på ’Solo’ have skudt »næsten alt« om – omkring 80 procent – og spenderet et »dobbelt så stort budget« som planlagt, fortæller den velbevandrede hjemmeside Star Wars News Net i deres Youtube-program ‘The Resistance Broadcast’.

Der har ellers tidligere været tale om, at der kun manglede tre en halv uges optagelser efter Lord og Miller exit, og at Howards efterfølgende reshoots primære opgave var at finde en mere afbalanceret tone, og få en skarpere præstation ud af hovedrolleindehaveren Alden Ehrenreich.

At de ekstra optagelser har været omfattende, blev antydet, da ’The Wire’-stjernen Michael K. Williams i august afslørede, at han ikke som ventet var med i den endelige film grundet manglende plads i kalenderen.

Ron Howards ’Solo: A Star Wars Story’ lander i biograferne 25. maj 2018.

Læs også: Han Solo-film forbløffer med sin netop annoncerede titel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af