Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprio teaser ’Once Upon a Time in Hollywood’ ved surprise-optræden

Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprio teaser ’Once Upon a Time in Hollywood’ ved surprise-optræden
Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprio til gårsdagens præsentation på CinemaCon. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Til den igangværende CinemaCon i Las Vegas sluttede Sony i går deres præsentation af med et surprise-besøg fra ingen ringere end Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprio. Her fortalte de om instruktørens kommende, særdeles ventede film ’Once Upon a Time in Hollywood’, hvori DiCaprio for første gang i karrieren skal spille over for Brad Pitt.

Selvom optagelserne endnu ikke er gået i gang, var Tarantino ikke bange for at rose filmen, og ikke mindst de to hovedroller, til skyerne:

»Sony og jeg vil bringe den mest spændende stjerne-duo til biograferne siden Paul Newman og Robert Redford«, sagde han om DiCaprio og Pitt, som spiller henholdsvis midaldrende tv-skuespiller og stunt double, der sammen prøver at slå igennem i Hollywood. I baggrunden figurerer Charlos Manson-mordene, blandt andet på Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate, spillet af Margot Robbie.

»Det er meget tys tys og tophemmeligt«, fortsatte instruktøren. »Men jeg kan fortælle, at ’Once Upon a Time in Hollywood’ finder sted i 1969, ved modkulturens højdepunkt, under hippie-revolutionen og New Hollywoods storhedstid. Gade for gade, blok for blok vil vi transformere Los Angeles om til Hollywood fra 1969«.

»Det er svært at snakke om en film, som vi ikke har lavet endnu, men jeg er utroligt spændt på at arbejde med Brad Pitt«, sagde Leonardo DiCaprio om sin medskuespiller og tilføjede:

»Jeg er en kæmpefan af ’Singin’ in the Rain’ og film om Hollywood. Som en L.A.-indfødt og efter at have læst manuskriptet kan jeg sige, at det er et af de mest utrolige manuskripter. Vi vil gøre vores bedste for at lave den fantastisk«.

Tarantino, der selv ejer New Beverly Cinema i Los Angeles, sluttede med at takke salens biografejere for at »holdet showet kørende«.

»Jeg elsker film, og jeg elsker film i biograferne», sagde han. »De er mine yndlingssteder i verden«.

’Once Upon a Time in Hollywood’ får premiere 9. august 2019.

Læs også: Margot Robbie tilslutter sig Quentin Tarantinos drømmecast til ’Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af