Margot Robbie tilslutter sig Quentin Tarantinos drømmecast til ’Once Upon a Time in Hollywood’

Margot Robbie tilslutter sig Quentin Tarantinos drømmecast til ’Once Upon a Time in Hollywood’
Margot Robbie under årets Oscar-uddeling, hvor hun var nomineret for sin rolle i 'I, Tonya'. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

I starten af måneden blev det bekræftet, at Brad Pitt for første gang i karrieren skal spille over for Leonardo DiCaprio. De to sværvægtere har nemlig hovedrollerne i Quentin Tarantinos kommende ’Once Upon a Time in Hollywood’, der foregår i 1969, hvor de famøse Charles Manson-mord, blandt andet på Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate, fandt sted.

Det har længe været rygtet, at Oscar-nominerede Margot Robbie skulle spille afdøde Tate, og nu bekræfter Deadline, at skuespillerinden er i de sidste kontraktforhandlinger til rollen.

Som det kan afledes af titlen, foregår filmen i Hollywood, hvor DiCaprios midaldrende tv-skuespiller Rick Dalton forsøger at slå igennem. Han gøres følgeskab af sin trofaste stunt double Cliff Booth, der spilles af Brad Pitt.

Med Robbie så godt som på plads bliver det interessant at se, hvor meget den sidenhen voldtægtsanklagede Polanski kommer til at fylde i filmen, samt hvilken skuespiller der i så fald tør indtage rollen.

’Once Upon a Time in Hollywood’ får premiere 9. august 2019.

Læs også: Quentin Tarantino undskylder over for Roman Polanskis voldtægtsoffer: »Jeg var ignorant og ufølsom«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af