Quentin Tarantino undskylder over for Roman Polanskis voldtægtsoffer: »Jeg var ignorant og ufølsom«

Quentin Tarantino undskylder over for Roman Polanskis voldtægtsoffer: »Jeg var ignorant og ufølsom«
Quentin Tarantino i Cannes 2014. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Quentin Tarantino har været i stiv kuling i denne uge, hvor to uheldige episoder fra fortiden er dukket op. Lige efter han havde forsøgt at lægge låg på Uma Thurman-sagen, blev et interview fra 2003 gravet frem, hvor instruktøren tager den voldtægtsdømte Roman Polanski i forsvar. Her sagde han blandt andet, at den dengang 13-årige »party girl« Samantha Geimer »ville gerne«.

Nu har Tarantino personligt undskyldt over for Geimer i et telefonopkald, mens han til Indiewire har givet en officielt udtalelse:

»Jeg vil gerne offentligt undskylde over for Samantha Geimer for mine nonchalante kommentarer på ’The Howard Stern Show’, hvor jeg gættede på ting omkring hende og den forbrydelse, der blev begået mod hende. 15 år senere indser jeg, hvor meget jeg tog fejl. Frøken Geimer blev voldtaget af Roman«, understreger han i meddelelsen.

»Da Howard bragte Polanski på banen, legede jeg fejlagtigt djævlens advokat i debatten, alene for at være provokerende. Jeg havde ikke frøken Geimers følelser i mine overvejelser, og det er jeg oprigtigt ked af. Så, frøken Geimer, jeg var ignorant og ufølsom og vigtigst af alt tog jeg fejl«.

Tarantino er i øjeblikket i gang med sit næste filmprojekt, hvor Charles Manson-familiens mord på blandt andre Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate indgår.

Læs også: Quentin Tarantino kommenterer Uma Thurmans ’Kill Bill’-ulykke: »Mit livs største fortrydelse«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af