Se første trailer til det hypede Sundance-hit ’Blindspotting’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På dette års udgave af Sundance-festivalen var der stor rift om instruktør Carlos López Estradas spillefilmdebut ’Blindspotting’. Selskabet Lionsgate endte med at vinde kampen, og nu har de lanceret den første trailer.

Filmen er skrevet af vennerne Rafael Casal og Daveed Diggs, der også spiller de to hovedroller. Collin (Diggs) har 72 timer tilbage af sin prøveløsladelse, hvorfor han, for at undgå at blive smidt tilbage i brummen, under ingen omstændigheder må komme i nærheden af noget kriminelt. Det tager hans ven Miles (Casal) ikke så tungt.

I traileren svinger han således konstant sin nyindkøbte pistol foran en dybt frustreret Collin. Her ser vi også Collins dybt indgroede politifrygt, da han nedstirres af en hvid betjent, som ellers var midt i en personjagt.

’Blindspotting’ kommer i de amerikanske biografer 20. juli, mens en dansk premiere nok er mere tvivlsom.

Læs også: Den anmelderhyldede ’Hereditary’ lover nerveflænsende gys – se den nye trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af