Se første trailer til James Francos ’Mad Max’-inspirerede sci-fi-film ’Future World’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Franco kom i starten af året i massiv modvind, da fem kvinder anklagede ham for seksuelle krænkelser. I forbindelse med MeToo er mange karrierer blevet totalsmadret af sådanne anklager, men udover den manglende Oscar-nominering for sin ’The Disaster Artist’-præstation har det tilsyneladende ikke ramt Francos professionelle virke. I hvert fald er første trailer til hans kommende sci-fi-film ’Future World’ lige blevet lanceret.

Filmen har intet at gøre med ’Westworld’-efterfølgeren ’Futureworld’ fra 1976, men ser derimod ud til at være stærkt inspireret af George Millers dystopiske ’Mad Max’-univers i en grad, at det næsten ligner en parodi. Handlingen udspiller sig nemlig i et goldt ørkenlandskab, hvor robotter og grimasserende skurke kæmper for deres overlevelse. Ifølge synopsen involverer handlingen en ung dreng, som leder efter en kur til sin døende mor.

Franco agerer sammen med Bruce Thierry Cheung instruktør på projektet. Udover Franco selv medvirker blandt andre Milla Jovovich, Lucy Liu og Suki Waterhouse. Derudover ses Snoop Dogg fyre smarte bemærkninger af i den actionfyldte trailer.

’Future World’ har endnu ikke fået en premieredato.

Læs også: Scarlett Johansson langer direkte ud efter James Franco i Women’s March-tale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af