Se første trailer til Netflix’ kommende science fiction-serie ’The Innocents’ – med Guy Pearce i bærende rolle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix er bestemt ikke bange for at investere i genrefilm og -serier, hvilket deres store horrorsatsning er et bevis på. Streamingtjenestens kommende originalserie ’The Innocents’, hvis første trailer netop er blevet lanceret, er i en anden genreboldgade, da vi her har at gøre med en britisk teenage-sci-fi.

Serien følger gennem otte afsnit de to forelskede teenagere June og Henry, spillet af Sorcha Groundsell og Percelle Ascott, som de færreste nok kender. Anderledes velkendt er Guy Pierce, som spiller en doktor med forstand på folk, der kan skifte form. Netop denne evne opdager en forvirret June, at hun besidder. Doktoren lover at kurere hende, ligesom han vil hjælpe hende med at finde sin mor, som forlod hende for tre år siden og har holdt på nogle hemmeligheder.

’The Innocents’ får Netflix-premiere 24. august.

Læs også: Engang var Netflix Irma – nu er de Netto

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af