‘Westworld’-Q&A blev stoppet efter ét tåkrummende spørgsmål fra publikum – se klippet

’Q&A’-sessioner kan tiltrække store publikumsskarer til diverse filmvisninger, og de kan uden tvivl være både være givtige og interessante. Men når tiden kommer til de obligatoriske spørgsmål fra publikum, er det ikke altid lige berigende.

På den igangværende Tribeca Film Festival i New York blev en sådan spørgerunde afholdt efter en visning af ’Westworld’s anden sæsons første afsnit. Det prominente panel bestod både af seriens skabere Jonathan Nolan og Lisa Joy samt skuespillerne Jeffrey Wright, James Marsden, Evan Rachel Wood og Thandie Newton.

Efter et godt en halv times samtale med Q&A-ordstyreren, blev der åbnet op for spørgsmål fra publikum. Her blev ordet og mikrofonen givet til en mand, der formåede at give det perfekte eksempel på et fejlslagent publikumsspørgsmål.

For det første blev der aldrig rent faktisk stillet spørgsmål om ’Westworld’. Den unavngivne mand, som panelet i øvrigt havde problemer med at få øje på, startede i stedet med med at spørge: »Hvordan har alle det i aften?«. Resten af tiden blev brugt på at rose serien og specielt Nolan. Her blev hans manuskriptarbejde på brormand Christopher Nolans ’Interstellar’ bragt på banen sammen med en forespørgsel på, om Nolan en dag ville læse publikumsmedlemmets eget manuskript, som er under udarbejdelse.

Den usikkert grinende mikrofonholder sluttede af med at ønske alle en god aften, hvorefter ordstyreren kunne erklære Q&A’en afsluttet. To lange, uudholdelige minutter var ovre, og der var simpelthen ikke tid til mere. Se hele spørgerunden, hvori det tåkrummende spørgsmål kommer efter 49 minutter, i videoen for oven.

Første afsnit af ’Westworld’s anden sæson kan ses nu på HBO Nordic.

Læs anmeldelse: ’Westworld’ sæson 2 afsnit 1: »Det kan blive endnu bedre end sidst«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af