Alle Christopher Nolan-film får med Honest Trailer-filen – bombastisk musik og døende kvinder

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Christopher Nolan hyldes ofte som én af de mest visionære instruktører i Hollywood i dag med film som ‘Dunkirk’, ‘Interstellar’, ‘Inception’, ‘The Dark Knight’ og ‘The Prestige’ på cv’et. Det afholder dog ikke Screen Junkies fra at kigge hans film i sømmene i den nyeste Honest Trailer.

Her påpeges det især, at den britiske instruktørs film har mange ens kendetræk og genbruger plotdele – dog ikke i lige så høj grad som den kære Wes Anderson.

»Mød Christopher Nolans hovedperson«, siger John Bailey med sin karakteristiske fortællerstemme. »Han er en velklædt hvid fyr med tilbagestrøget hår – ret meget ligesom Christopher Nolan selv«.

Her nævnes det, at hovedpersonerne altid følger et stringent regelkodeks, og at de i næsten hver film mindes en afdød kone. Nolan tænkte dog ud af boksen i ’The Dark Knight’, hvor Bruce Waynes døende love interest blot var en kæreste.

Videoen sender også en hilsen til alle de fans, der bruger mere tid på at fluekneppe hver eneste lille plothul i stedet for at rose Nolan for sine genialiteter.

Læs også: Selv hans hårdeste kritiker må forstå, at Christopher Nolan er den eneste magiker i cirkusteltet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af