Emilia Clarke teaser for ’Game of Thrones’-skabernes ‘Star Wars’-projekt

Emilia Clarke teaser for ’Game of Thrones’-skabernes ‘Star Wars’-projekt
Emilia Clarke i 'Solo: A Star Wars Story'.

Med den frekvens Disney hidtil har spyttet sine ’Star Wars’-film ud, overrasker det nok ikke, at der er mange flere i støbeskeen. Således er spinoff-film om Boba Fett og Obi-Wan Kenobi undervejs, mens to nye filmserier af henholdsvis ’The Last Jedi’-instruktør Rian Johnson og ’Game of Thrones’-skaberne David Benioff og D.B. Weiss ligeledes er under udvikling.

Emilia Clarke, der er at finde i den biografaktuelle Han Solo-film, fik som bekendt sit store gennembrud i Benioff og Weiss’ succesfulde fantasyserie, og hun har store forventninger til deres kommende filmserie.

»De vil komme med det samme, som de gav til fantasygenren, som folk nu hylder på en meget større skala«, udtaler hun i et interview med Variety.

»De putter al den kreativitet, alle de kompetencer og al den intellekt ind i noget, som allerede er, eller har, så meget. Jeg tror, det bliver ’Star Wars’ på syre. Det bliver fantastisk. Jeg kan ikke vente«.

Først skal showrunner-duoen dog lige færdiggøre sidste sæson af ’Game of Thrones’, som får premiere engang til næste år.

Læs også: Emilia Clarke bander sig til slagkraftige budskaber om ligeløn og slutscene i ’Game of Thrones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af