Se første trailer til actionspækket Robin Hood-reboot – med Jamie Foxx, Ben Mendelsohn og Jamie Dornan

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis ikke du kan få nok af den buebærende tyv, der tager fra de rige og giver til de fattige, er der godt nyt. For historien om Robin Hood, der sidste gang blev filmatiseret af Ridley Scott i 2010 med Russell Crowe i titelrollen, får nu et filmisk genfortolkning.

’Robin Hood’ instrueres af britiske Otto Bathurst, som hidtil kun har gjort sig i tv, hvor han blandt andet har instrueret tre afsnit af ’Peaky Blinders’ og afsnittet ’The National Anthem’ fra første sæson af ’Black Mirror’.

I hovedrollen ses Taron Egerton, som senest har medvirket i ’Legend’ og de to ’Kingsman’-film. Derudover medvirker Jamie Foxx som Lille John, Eve Hewson som Lady Marian, Ben Mendelsohn som Nottinghams sherif og Jamie Dornan som Will Scarlet.

Ud fra den første teaser-trailer, som kan ses herover, ser det ud til, at vi har noget af et actionbrag i vente, hvor Robin Hoods bueskydningsteknik kan konkurrere med Marvels Hawkeye. Og som med de velkendte superhelte bruger hans medmennesker meget tid på at fundere over, hvem der mon gemmer sig bag den maskerede rebel.

Filmen får premiere 29. november.

Læs også: Jamie Foxx var en skændsel som Oscar-nomineret, indtil Oprah og Sidney Poitier intervenerede

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af