Se første trailer til Michael Noers amerikanske ‘Papillon’ med Charlie Hunnam, Rami Malek og Roland Møller

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske instruktører er de seneste år valfartet til USA, og også den anerkendte filmskaber Michael Noer har nu prøvet kræfter med den amerikanske filmbranche.

Den oprindeligt dokumentaruddannede instruktør bag ‘R’ (med Tobias Lindholm), ‘Nordvest’ og ‘Nøgle hus spejl’ har skruet fængselsfilmen ‘Papillon’ sammen, et remake af klassikeren af samme navn fra 1973 med Dustin Hoffman og Steve McQueen i hovedrollerne.

I Noers udgave møder vi et absolut værdigt moderne cast med to af de hotteste ansigter fra tv-serie-land de senere år, Rami Malek fra ‘Mr. Robot’ og Charlie Hunnam fra ‘Sons of Anarchy’. Hunnam spiller en indbrudstyv, der bliver framet for mordet på en alfons og kastet i et usselt fængsel, hvor han indleder et venskab med en økonomisk svindler, spillet af Malek. Omkring sig har de danske Roland Møller, der slog igennem i netop fængselsfilmen ‘R’.

Det skal blive spændende at se, hvor tæt Noers film – der fik verdenspremiere på Toronto-festivalen sidste år med nogenlunde anmeldelser til følge – ligger på originalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af