Se Han Solo-aktuel Alden Ehrenreich som traumatiseret soldat i første trailer til krigsfilmen ’The Yellow Birds’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vælter ud med trailers fra interessante indiefilm, der blev vist på Sundance-festivalen i starten af året. Den seneste har et særdeles spændende hold skuespillere på rollelisten.

I krigsdramaet ’The Yellow Birds’ ses Alden Ehrenreich, Tye Sheridan, Toni Collette og Jennifer Aniston i bærende roller. Sheridan slog igennem med ‘Mud’ og ‘Tree of Life’ og spillede hovedrollen Wade i Steven Spielbergs ’Ready Player One’, og Ehrenreich agerer en ung Han Solo i den kommende ’Solo: A Star Wars Story’. Ydermere er Toni Collette blevet rost til skyerne for sin præstation i den hypede gyser ’Hereditary’.

Instruktør Alexandre Moors’ nye film foregår både i nervepirrende ildkampe under Irakkrigen og i det psykologiske efterspil. De unge mænd Bartle (Ehrenreich) og Murph (Sheridan) drager optimistisk i krig, mens deres mødre (Collette og Aniston) nervøst venter på, at de kommer hjem. Ud fra traileren ser det kun ud til, at én af dem gør det.

’The Yellow Birds’ har endnu ikke fået dansk biografdistribution.

Læs også: Alden Ehrenreich taler over sig: Han Solo-spinoff kan blive til en trilogi

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af