Alden Ehrenreich taler over sig: Han Solo-spinoff kan blive til en trilogi

Alden Ehrenreich taler over sig: Han Solo-spinoff kan blive til en trilogi
Alden Ehrenreich som Han Solo i 'Solo: A Star Wars Story'.

Disney spytter ’Star Wars’-filmene ud for tiden. Bare fem måneder efter Rian Johnsons ’Star Wars: The Last Jedi’ kommer spinoff-filmen ’Solo: A Star Wars Story’ således i biograferne. Og det bliver muligvis ikke sidste gang, vi kommer til at se Alden Ehrenreich som en ung Han Solo.

I et interview med Esquire kom skuespilleren nemlig til at afsløre en vigtig kontraktdetalje, som Disney nok ikke så blive offentliggjort endnu. Da intervieweren spurgte ham, hvor mange film han havde skrevet under på, svarede han således: »Tre«, efterfulgt af: »Jeg ved ikke om det er officielt, øh, offentligt. Men ja«.

Det skal dog lige siges, at de to resterende film om Han Solo højst sandsynligt først bliver sat i søen, hvis ’Solo: A Star Wars Story’ sælger godt ved billetlugerne. Med Ron Howards omfattende mængde ekstraoptagelser bliver det spændende at se, om filmen er en trilogi værdig.

’Solo: A Star Wars Story’ får verdenspremiere under Cannes-festivalen, mens de danske biografer viser filmen fra 23. maj.

Læs også: Ny ’Solo: A Star Wars Story’-trailer giver mere Donald Glover og flere rappe replikker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af