David Lynch: »Trump kan gå over i historien som en af de største præsidenter«

David Lynch: »Trump kan gå over i historien som en af de største præsidenter«
David Lynch i 'Twin Peaks: The Return'.

Selvom den gådefuld filmskaber David Lynch generelt beskriver sig selv som værende apolitisk, lufter han nogle ret kontroversielle holdninger til den nuværende amerikanske regering i et nyt interview med The Guardian.

‘Twin Peaks’-bagmanden er stadig på vippen, hvad angår Trump, men han mener alligevel, at den forhadte præsident har potentiale:

»Han kan gå over i historien som en af de største præsidenter nogensinde, fordi han har disruptet det hele så meget. Der er ingen, som kan modarbejde denne mand på nogen som helst intelligent måde«, udtaler Lynch.

Lynch erkender samtidig, at Trump ikke gør et særligt godt arbejde, men hans alternative metoder kan bane vejen for andre outsidere, der kan løse opgaven ordentligt.

»Vores såkaldte ledere kan ikke tage landet frem, de kan ikke få noget klaret. De er som små børn. Trump har vist alt det«.

I 2016 støttede Lynch Bernie Sanders ved Demokraternes primærvalg, mens han tror, at han i sidste ende stemte Libertariansk.

I interviewet afslører Lynch desuden, at han ikke er meget for at se hverken film eller tv. Den eneste film, han har set fra det sidste år, er sin søn Austin Lynchs dokumentarfilm ‘Gray House’, som han »virkelig godt kunne lide«.

Titler som ‘The Shape of Water’, ‘Dunkirk’ og ‘Black Panther’ er instruktøren gået en stor bue uden om: »Jeg har aldrig været en filmnørd. Jeg kan godt lide at lave film. Jeg kan lide at arbejde. Jeg kan ikke rigtigt lide at gå ud«.

Læs også: David Lynch åbner en kattelem på klem for mere ’Twin Peaks’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af