Donald Glovers vigtigste samarbejdspartner hentet ind til sci-fi-film – med manuskript af ’It Follows’-bagmand

Donald Glovers vigtigste samarbejdspartner hentet ind til sci-fi-film – med manuskript af ’It Follows’-bagmand
Skuespiller Brian Tyree Henry og instruktør Hiro Murai i 2017. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Hiro Murai startede karrieren som musikvideoinstruktør for kunstnere som Lupe Fiasco og Childish Gambino, og det er samarbejdet med sidstnævnte, der også går under det borgerlige navn Donald Glover, som har sendt Murai mod stjernehimlen.

Senest har Murai således både instrueret den opsigtsvækkende video til ’This is America’ og som konceptuerende instruktør stået bag 14 afsnit af Glovers banebrydende ’Atlanta’-serie.

Nu er der nyt om Murais kommende spillefilmdebut, som bliver til i samarbejde med et andet stort håb fra den amerikanske filmindustri: David Robert Mitchell.

Det blev i 2016 annonceret, at sci-fi-filmen ’Man Alive’, med manuskript af den uprøvede Joe Greenberg, skulle instrueres af ’Fargo’- og ’Legion’-skaberen Noah Hawley. Men nu fortæller Deadline imidlertid, at manuskriptet er blevet skrevet om af ’It Follows’-instruktøren Mitchell, mens Hiro Murai er hentet ind som ny instruktør.

’Man Alive’ er en sci-fi-thriller, der foregår efter en omfattende rumvæsen-invasion af Jorden. Her tror hovedpersonen først, at han er det eneste overlevende menneske, men det er muligvis ikke tilfældet.

Filmen er stadig i et tidligt udviklingsstadie, hvorfor der endnu ikke er annonceret et cast og en premieredato.

Læs også: ’Altanta’-producer afslører, der kommer flere kvinder på skærmen i seriens tredje sæson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af