‘Atlanta’-producer afslører, der kommer flere kvinder på skærmen i seriens tredje sæson

‘Atlanta’-producer afslører, der kommer flere kvinder på skærmen i seriens tredje sæson
Stephen og Donald Glover. (Foto: Kevin Winter/Getty Images.)

I sidste uge blev det offentliggjort, at successerien ’Atlanta’ er blevet fornyet med en tredje sæson (mens vi herhjemme skammeligt nok stadig venter på at kunne streame nummer to af slagsen). Den tredje sæson, der kommer til at rulle over skærmene til næste år, kommer med al sandsynlighed til at føje flere kvinder til rollebesætningen. Således lød det i hvert fald fra producer Stephen Glover, der som navnet afslører også er bror hovedrolleindehaveren i og skaberen af serien, Donald Glover (aka Childish Gambino aka man of the moment).

»Jeg synes, vi har nogle fede idéer i tredje sæson, der kommer til at sætte flere kvinder på skærmen. Atlanta-kvinden har et meget specifikt perspektiv, som jeg tror, vi kommer til at udforske i sæson tre«, fortæller Stephen Glover til The Hollywood Reporter.

I de to første sæsoner er Zazie Beetz i rollen som Van den eneste kvindelige hovedrolle i besætningen. Rollen som Van vidner bestemt allerede om mulighederne i det særlige perspektiv, Glover omtaler, så en udvidelse af dette kunne umiddelbart blive rigtig spændende for seriens udvikling.

Læs også: Donald Glover røber lighed mellem ‘Atlanta’ og Kanye West-albums

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af