Donald Glover røber lighed mellem ‘Atlanta’ og Kanye West-albums

Donald Glover røber lighed mellem ‘Atlanta’ og Kanye West-albums
Donald Glover i første sæson af 'Atlanta'.

Efter en velmodtaget anden sæson, som endnu ikke er kommet til de danske streamingtjenester, er der store forventninger til den netop annoncerede sæson 3 af tv-serien ’Atlanta’.

Hovedforfatter og hovedrolleindehaver Donald Glover, der i musikøjemed går under navnet Childish Gambino, kunne i den forbindelse i det små løfte sløret for, hvad vi har i vente. Til en Emmys-paneldiskussion i fredags forklarede han, at seriens sæsoner følger samme struktur som en vis albumaktuel rapperkollega.

»Jeg tror, jeg sammenligner sæsonerne med Kanye-album«, sagde Glover. »Jeg føler, at det her bliver vores ’Graduation’. Det er nok vores mest tilgængelige, men også den mest ægte – en ærlig version – og den mest behagelige, ligesom det tredje album«.

»Det, der er spændende for mig, er, at vi kan gøre næsten hvad som helst«, tilføjede hans bror, producer og medforfatter Stephen Glover. »Og alle forfatterne er meget spændte på at forsøge at overgå sig selv«.

Til samme paneldiskussion fortalte skuespiller Lakeith Stanfield, at han under anden sæsons optagelser havde en reel mistanke om, at hans karakter, Darius, skulle lade livet undervejs. Han troede nemlig, Khris Davis’ karakter Tracy, der ganske pludseligt tilslutter sig slænget, skulle overtage hans plads:

»Jeg troede, at Darius ville blive slået ihjel, og så kunne Tracy komme tilbage«, sagde Stanfield. »En af de ting, som jeg elsker ved denne serie er, at det er okay at være i farefulde situationer hele tiden. Man ved ikke, hvad der sker om lidt, og man er aldrig sikker. Så jeg var bare klar til at ofre mig selv«.

Produktionen af ’Atlanta’s tredje sæson er endnu ikke påbegyndt, hvorfor det ikke vides, hvonår de nye afsnit får premiere. Lad os håbe, at sæson 2 i det mindste snart kommer til Danmark.

Læs også: Donald Glover gør grin med ’Star Wars’ hvide karaktergalleri i ’Saturday Night Live’-sketch

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af