Tidens bedste serie, ‘Atlanta’, fornyet med sæson 3

Tidens bedste serie, ‘Atlanta’, fornyet med sæson 3
Brian Tyree Henry som Alfred 'Paper Boi' Miles og Donald Glover som Earn i andet afsnit af 'Atlanta' sæson 2. (Foto: Guy D'Alema/FX)

Donald Glover har som bekendt haft et utroligt år med årets mest omtalte musikvideo til ‘This Is America’ under hiphopaliasset Childish Gambino, rollen som Lando Calrissian i ‘Solo: A Star Wars Story’ og selvfølgelig, først og fremmest, anden sæson af hans tv-serie ‘Atlanta’, som han selv skriver og spiller med i.

Første sæson af fortællingen om en desillusioneret fyr i Atlantas forstad, der bliver manager for sin fætter – en kombineret narkohandler og rapper – var en original affære, som det var svært at overgå.

Men det gjorde Glover med sæson 2, der blandt andet bød på det foreløbigt bedste tv-serie-afsnit i 2018 ‘Teddy Perkins’, hvor Glover selv var uigenkendelig i whiteface, uden nogen vidste det på forhånd. Men sæsonen var i det hele taget fuld af højdepunkter: Sjove, skæve, seriøse og konstant uforudsigeligt.

‘Atlanta’ er favorit i komediekategorien ved næste Emmy-uddeling, og derfor giver det også nærmest sig selv, at FX nu har forlænget serien med tredje sæson, der løber over skærmen næste år.

Serien er herostratisk svær at se herhjemmefra. Sæson 1 landede heldigvis på Viaplay, selvom det var med halvandet års forsinkelse, mens der endnu ingen udsigt er til, at sæson 2 kommer foreløbigt. Man må derfor ty til VPN-tricks og se med via eksempelvis amerikansk iTunes, hvis man ikke vil gå glip af Glovers mesterværk, som han laver i tæt samarbejde med instruktør Hiro Murai, der både har instrueret det meste af ‘Atlanta’ og ‘This Is America’-videoen.

Læs også: Det er skandaløst, at vi bliver snydt for tidens bedste tv-serie – igen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af